Hoofdgerechten
Gegratineerde gehaktballetjes
Met mozarella
Vegetarische Gouda Schnitzel
Met Traybake van groenten en aardappel
Cheeseburger
Met selderijsalade
Winters stoofvlees
Met bockbier
Gegrilde zalm
Met broccoli en kruidenrijst
Pittige linzensoep
Met kikkererwten
Witlofstamppot
Met geitenkaas en spekjes
Maaltijdbroodjes
Met zuurkool en worst
Roerbakstamppot
Van boerenkool en zoete aardappel
Winterse ratatouille
Geserveerd met stokbrood
Fusilli
Met gorgonzola en walnoten
Varkenshaas in kerriesaus
met witlof en banaan
Chinese-koolcurry
Met noedels
Aardappelpuree
Met broccoliroosjes en biefstuk
Indonesische sukade rendang
Met citroengras en kokosmelk
Stoofvlees
Met frieten en gevulde tomaatjes
Zuurkool-appelstamppot
Met verse rookworst
Hutspot
Met geitenkaas en pecannoten
Spaghetti met tonijn
en roerbakgroente
In oven gegaarde Ierse biefstuk met sjalotten-wijn
Geserveerd met aardappel-notenpuree
Varkenshaas in krokant van Parmezaanse kaas
Met rozemarijn, gegrilde tomaat en knolselderijfriet
Bereiding Luxe Vlees
Picanha, Entrecote, Côte de Boeuf en Rib Eye
Appel-spruitjesstamppot
Met Boer'n Land rookworst
Gekarameliseerde Beenham
Met honing
Voor- en bijgerechten
Yakitori-spiesjes
Van kipdijfilet
Krokante spruitjes
Met spekjes en parmezaan
Paprikasoep
Met pestocrostini
Romige slasoep
Met munt en room
Gebakken peer in kruidige bokbiersaus
Met geitenkaas, amandelen en tijm
Wortel-pompoen-linzensoep
Met kokosroom
Fijne trostomaten
Met kruidenkwark uit de oven
Carpaccio van stoofperen met camembert
En amandelen en een dressing van balsamico-honing
Tartaar van gerookte zalm en Hollandse garnalen
Met een dressing van citroenmosterd-mayonaise
Geroosterde Italiaanse bollen met broccolisoep
En pistachenootjes, crème fraîche en zelfgemaakte soepstengels
Verse rundercarpaccio
Met rucola, zongedroogde tomaten en truffelmayonaise
Gegrild Noordwoudse borrelbrood
Met zelfgemaakte kruidenboter en belegen kaas
Wildbouillon met gerookte eendenborst
Met pastinaakblokjes en tijm
Sushirolletjes van Ierse biefstuk
Met rijst, fris zure komkommer en sesamdressing
Hollandse Garnalencocktail
Met zelfgemaakte cocktailsaus
Roze garnalen
Op een schuitje van little gem sla
Nagerechten
Kwark-crème brûlée
Met mandarijn en rozijnen
Lavacakejes
Met roomijs
Warme flensjes
Met ijs en aardbeien
Traditionele Scroppino
Met limoensorbetijs, vodka en prosecco
Bombe Alaska
Gevuld met drie soorten roomijs
Chocolade-trifle
Met mango, verse slagroom en amandelcrunch
Snack
Limburgse Nonnevotten
Met bloem en witte basterdsuiker
Brabantse worstenbroodjes
Met gehakt
Drankje
Low calorie-smoothie
Met g'woon ananas
Frisse start smoothie
Met g'woon bosvruchten
High energie-smoothie
Met g'woon blauwe bessen
Cos-no-politan
Met cranberrysap
Ontbijtsmoothie
Met banaan en dadels
Chai koffie latte
Met een vleugje kaneel
Warme winter sangria
Met sinaasappel
Appel-kaneel Whisky Smash
Met appel en munt
Wyborowa Espresso
Met Martini
Dark Winter Tonic
Met blauwe bessen en bramen
Strohrum
Met chocomel
Lunch
Mandarijnen-hazelnootsalade
Met een balsamicodressing
Gegratineerde avocado
Met ei, Parmezaanse kaas en bieslook