Winterse recepten

Nu we het vooral thuis gezellig moeten maken en we niet met grote gezelschappen kunnen afspreken, hebben we de heerlijk winterse recepten gemaakt voor max. vier personen. Zo kun jij voor je gezin een heerlijk diner op tafel zetten.

De recepten zijn makkelijk om te maken en variëren van heerlijk voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten tot heerlijke borrelhapjes en drankjes. Bekijk ze allemaal hieronder.

Tip: combineer de winterse gerechten met één van onze wijnen uit de wijn top-5.

Carpaccio van stoofperen met camembert

Carpaccio van stoofperen met camembert

En amandelen en een dressing van balsamico-honing

Naar het recept
Tartaar van gerookte zalm en Hollandse garnalen

Tartaar van gerookte zalm en Hollandse garnalen

Met een dressing van citroenmosterd-mayonaise

Naar het recept
Geroosterde Italiaanse bollen met broccolisoep

Geroosterde Italiaanse bollen met broccolisoep

En pistachenootjes, crème fraîche en zelfgemaakte soepstengels

Naar het recept
Verse rundercarpaccio

Verse rundercarpaccio

Met rucola, zongedroogde tomaten en truffelmayonaise

Naar het recept
Gegrild Noordwoudse borrelbrood

Gegrild Noordwoudse borrelbrood

Met zelfgemaakte kruidenboter en belegen kaas

Naar het recept
Wildbouillon met gerookte eendenborst

Wildbouillon met gerookte eendenborst

Met pastinaakblokjes en tijm

Naar het recept
Sushirolletjes van Ierse biefstuk

Sushirolletjes van Ierse biefstuk

Met rijst, fris zure komkommer en sesamdressing

Naar het recept
In oven gegaarde Ierse biefstuk met sjalotten-wijn

In oven gegaarde Ierse biefstuk met sjalotten-wijn

Geserveerd met aardappel-notenpuree

Naar het recept
Varkenshaas in krokant van Parmezaanse kaas

Varkenshaas in krokant van Parmezaanse kaas

Met rozemarijn, gegrilde tomaat en knolselderijfriet

Naar het recept
Chocolade-trifle

Chocolade-trifle

Met mango, verse slagroom en amandelcrunch

Naar het recept
Traditionele Scroppino

Traditionele Scroppino

Met limoensorbetijs, vodka en prosecco

Naar het recept