Hoofdgerechten

Pittige linzensoep
met kikkererwten

Witlofstamppot
Met geitenkaas en spekjes

Maaltijdbroodjes
Met zuurkool en worst

Roerbakstamppot
Van boerenkool en zoete aardappel

Winterse ratatouille
Geserveerd met stokbrood

Fusilli
Met gorgonzola en walnoten

Varkenshaas in kerriesaus
met witlof en banaan

Chinese-koolcurry
Met noedels

Aardappelpuree
Met broccoliroosjes en biefstuk

Indonesische sukade rendang
Met citroengras en kokosmelk

Stoofvlees
Met frieten en gevulde tomaatjes

Zuurkool-appelstamppot
Met verse rookworst

Hutspot
Met geitenkaas en pecannoten

Spaghetti met tonijn
en roerbakgroente

In oven gegaarde Ierse biefstuk met sjalotten-wijn
Geserveerd met aardappel-notenpuree

Varkenshaas in krokant van Parmezaanse kaas
Met rozemarijn, gegrilde tomaat en knolselderijfriet

Bereiding Luxe Vlees
Picanha, Entrecote, Côte de Boeuf en Rib Eye

Appel-spruitjesstamppot
Met Boer'n Land rookworst

Gekarameliseerde Beenham
Met honing
Voor- en bijgerechten

Krokante spruitjes
Met spekjes en parmezaan

Paprikasoep
Met pestocrostini

Romige slasoep
Met munt en room

Gebakken peer in kruidige bokbiersaus
Met geitenkaas, amandelen en tijm

Wortel-pompoen-linzensoep
Met kokosroom

Fijne trostomaten
Met kruidenkwark uit de oven

Carpaccio van stoofperen met camembert
En amandelen en een dressing van balsamico-honing

Tartaar van gerookte zalm en Hollandse garnalen
Met een dressing van citroenmosterd-mayonaise

Geroosterde Italiaanse bollen met broccolisoep
En pistachenootjes, crème fraîche en zelfgemaakte soepstengels

Verse rundercarpaccio
Met rucola, zongedroogde tomaten en truffelmayonaise

Gegrild Noordwoudse borrelbrood
Met zelfgemaakte kruidenboter en belegen kaas

Wildbouillon met gerookte eendenborst
Met pastinaakblokjes en tijm

Sushirolletjes van Ierse biefstuk
Met rijst, fris zure komkommer en sesamdressing

Hollandse Garnalencocktail
Met zelfgemaakte cocktailsaus

Roze garnalen
Op een schuitje van little gem sla
Nagerechten

Kwark-crème brûlée
Met mandarijn en rozijnen

Lavacakejes
Met roomijs

Warme flensjes
Met ijs en aardbeien

Traditionele Scroppino
Met limoensorbetijs, vodka en prosecco

Bombe Alaska
Gevuld met drie soorten roomijs

Chocolade-trifle
Met mango, verse slagroom en amandelcrunch
Snack

Limburgse Nonnevotten
Met bloem en witte basterdsuiker

Brabantse worstenbroodjes
Met gehakt
Drankje

Cos-no-politan
Met cranberrysap

Ontbijtsmoothie
Met banaan en dadels

Chai koffie latte
Met een vleugje kaneel

Warme winter sangria
Met sinaasappel

Appel-kaneel Whisky Smash
Met appel en munt

Wyborowa Espresso
Met Martini

Dark Winter Tonic
Met blauwe bessen en bramen

Strohrum
Met chocomel
Lunch

Mandarijnen-hazelnootsalade
Met een balsamicodressing

Gegratineerde avocado
Met ei, Parmezaanse kaas en bieslook